Karmiton palonsuojalasijärjestelmä

Polflam FR- ja BR-järjestelmät voidaan asentaa ilman karmeja tai karmeilla. Polflam FR-järjestelmä on yksittäisien palonsuojalasien asennusjärjestelmä ilman karmeja. Polflam BR-järjestelmä on maksimissaan 4200 mm korkeita, väliseinien pituus on rajoittamaton. Polflam BR-palonsuojalasit asennetaan puskusaumoilla ja saumat kitataan hyväksytyllä palonsuojakitillä. BR-järjestelmä voidaan asentaa profiilijärjestelmällä tai ilman.

Kysy lisää!

Polflam FR

POLFLAM FR palonsuojalasia saa luokassa EI 30, EI 60, EI 120 ja luokassa EI 180.

KMV Frameless -järjestelmä mahdollistaa lasitettujen palo-osien asentamisen erilaisiin seiniin ilman kehyksiä. KMV FR-järjestelmän väliseinien pinta voi olla jopa 4,5 m².

Järjestelmä mahdollistaa palonkestävien silkkipainettujen läpikuultamattomien ikkunoiden toimittamisen – RAL- ja NCS- väreissä – ilman kaksoislasitusta. Polflam-palonsuojalasien suuri äänen eristyvyys taso tuo mukavuutta ja hiljaisuutta, toimistoihin ja neuvotteluhuoneisiin.

Esitteet:

Polflam BR

POLFLAM®- BR Palonsuojalaseja saa luokissa EI 30, EI 60, EI 90 ja EI 120.

KMV Frameless -järjestelmän avulla valmistetut väliseinät voivat olla korkeintaan 4200 mm korkeita, ja väliseinien pituus on rajoittamaton. Järjestelmä sallii palo-ovien asentamisen osaksi kokonaisuutta. Ovet eivät myöskään vaadi kehyksiä.

BR-järjestelmä-väliseinät voidaan kiinnittää eri materiaaleista valmistettuihin seiniin: metalli, ontto tiili, reijitetty tiili tai täysi tiili, betoni tai teräsbetoni. Ne voidaan yhdistää hyvin myös kipsiseinään.

BR-järjestelmä mahdollistaa lasin painamisen umpeen RAL- ja NCS väreissä jos osaan tilasta halutaan näkösuojaa.

Esitteet:

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs