Wala-tuotteet

Wala-vetimet >

Vetimet ovat klassisia ja ainutlaatuisia. Jokainen vedin näyttää erittäin tyylikkäältä ja on mukava käyttää. Vetimet on valmistettu alumiinista, jotka voidaan viimeistellä millä tahansa RAL-värisävyllä- tai anodisoituina. Voit myös valita ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet tyyppi 304 - standardi tai tyyppi 316, joka kestää paremmin korroosiota paikoissa, jotka altistuvat kosketuksiin kemikaalien ja merisuolan kanssa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet voidaan kiillottaa, hiekkapuhaltaa tai harjata. Vetimet voivat olla tyypistä riippuen jopa 3 metriä pitkiä. Joissakin vetimissä voimme käyttää kultaisesta tammesta valmistettua puuta, jotta vetimestä tulee tyylikkäämpi. Tarjoamme laajan valikoiman muotoja ja kokoja, mm.: pyöreät, puolirunkoiset, neliönmuotoiset, suorakaiteen muotoiset, litteät tangot yhdistettynä useisiin kiinnitysvaihtoehtoihin. Vetimet on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja tarkkuuteen 40 vuoden kokemuksella. Vetimiin voi yhdistää myös monenlaista elektroniikkaa.

Wala-saranat >

Saranat ovat olennainen osa ovia ja saa ne toimimaan kunnolla. On tärkeää, että saranat ovat korkealaatuisia, mikä vaikuttaa oven käytön pituuteen ja laatuun. Saranat on sovitettava kunnolla oven mittoihin. Mahdollista käyttää myös interaktiivista saranoiden valintalaskuria tai kysyä neuvoa myynnistä. Valikoimamme sisältää saranat alumiinioviin, jotka on tarkoitettu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. WALA on huippulaadukkaiden saranoiden valmistaja, jolle on myönnetty innovaatiopatentit ja suorituskyvyn pysyvyyssertifikaatit. Laaja ja jatkuvasti kehittyvä tarjontamme sisältää: pintasaranat, rullasaranat, urasaranat, piilosaranat, lasiovien saranat ja kattoikkunasaranat. Saranoiden valinta riippuu useista elementeistä ja myös ulkonäöstä. Tarjoamme eri viimeistelyt, kuten anodisoitu, ral-värisävyt ja puujäljitelmät. Jokaisen saranan mukana tulee erillinen asennus- ja säätöopas.

Wala-elektroniikka >

Elektroniikka vetimet ovat erittäin käytännöllisiä. Ne myös antavat vetimille eleganssia. Jokainen elektroniikkakomponentti on asennettu erittäin tarkasti, mikä tekee siitä olennaisen osan vedintä. E-line-komponenttivalikoimamme on erittäin laaja, voit valita biometriset sormenjälkitunnistimet tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten E-KEY, IDENCOM, FUHR, SOMMER, NAVKOM. Ne eroavat selvästi ulkonäöltään, mutta toiminnot ovat hyvin samankaltaisia. Useimmiten sormenjälkitunnistimet ovat yhteensopivia älykotijärjestelmien kanssa. Suurin ylellisyys on, että avaimia ei enää tarvita, tarvitset vain sormenjäljen. Toinen vaihtoehto on numeronäppäimistöt SOMMER, IDENCOM, UNILOCK, joka vaatii muistamaan lyhytkoodin, joka avaa oven. Jos kuitenkin haluat korvata avaimet, suosittelemme valitsemaan RFID-lukijan. Tarjoamme myös kosketusantureita, mikroantureita, mikrokytkintä, painikkeita, jotka voivat toimia yhdessä oven lukon kanssa tai toimia ovikellona. Tämäntyyppinen elektroniikka ei rajoita pääsyä huoneisiin, mutta voi ohjata valaistusta jne. Viimeinen tarjoamamme vaihtoehto on Led-valo vetokahvoissa. Voit valita pyöreän/neliön muotoisen led-pisteen tai led-nauhan useissa eri värivaihtoehdoissa. Se valaisee vetimen ympäristön ja saa oven näyttämään arvostetulta ja eksklusiiviselta.

Wala-kahvat >

Kahvat on valmistettu tarkasti täyttäen korkeimmat laatustandardit. Kahvat on valmistettu alumiinista, jotka voidaan viimeistellä millä tahansa RAL-värisävyllä. Myös inox-, kromi- ja anodisointi- pinnoitteet saatavilla. Kahvoja voidaan käyttää sekä sisä- että ulko-ovissa. Viime aikoina lasit, kokolasiovet, lasiseinät ovat saavuttaneet suuren suosion. Nykyajan trendejä noudattaen olemme lisänneet valikoimaamme lasiovien magneettikahvan. Tarjoamme myös magneettisen ovenkahvan wc-lukolla.

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs