Wala elektroniset tuotteet

Elektroniikkavetimet ovat erittäin käytännöllisiä. Ne myös antavat vetimille eleganssia. Jokainen elektroniikkakomponentti on asennettu erittäin tarkasti, mikä tekee siitä olennaisen osan vedintä. E-line-komponenttivalikoimamme on erittäin laaja, voit valita biometriset sormenjälkitunnistimet tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten E-KEY, IDENCOM, FUHR, SOMMER, NAVKOM. Ne eroavat selvästi ulkonäöltään, mutta toiminnot ovat hyvin samankaltaisia. Useimmiten sormenjälkitunnistimet ovat yhteensopivia älykotijärjestelmien kanssa. Suurin ylellisyys on, että avaimia ei enää tarvita, tarvitset vain
sormenjäljen.

Toinen vaihtoehto on numeronäppäimistöt SOMMER, IDENCOM, UNILOCK, joka vaatii muistamaan lyhytkoodin, joka avaa oven. Jos kuitenkin haluat korvata avaimet, suosittelemme valitsemaan RFID-lukijan. Tarjoamme myös kosketusantureita, mikroantureita, mikrokytkintä, painikkeita, jotka voivat toimia yhdessä oven lukon kanssa tai toimia ovikellona. Tämäntyyppinen elektroniikka ei rajoita pääsyä huoneisiin, mutta voi ohjata valaistusta jne.

Viimeinen tarjoamamme vaihtoehto on Led-valo vetokahvoissa. Voit valita pyöreän/neliön muotoisen led-pisteen tai led-nauhan useissa eri värivaihtoehdoissa. Se valaisee vetimen ympäristön ja saa oven näyttämään arvokkaalta ja eksklusiiviselta.

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs