PAISUVA VAAHTOLASITUSNAUHA

Osasto:

Kuvaus

Sealmaster paisuvilla vaahtolasitusnauhoilla on vahva liimapohja, joka mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen sekä palo-oviin, ikkunoihin ja lasiseiniin.
Materiaali voidaan leikata erittäin helposti saksilla tai terävällä veitsellä, joten se on erittäin helppo sovittaa lasilistoihin ja muihin rakenteisiin.
Tämän uuden tuotteen ainutlaatuinen lämpöominaisuus mahdollistaa sen käytön erittäin laajasti erilaisissa palonsuojajärjestelmissä.

Paisuva vaahtolasitusnauha on uusi musta, matala-keskipaineinen paisuva lasitusnauha, jota on saatavilla rullissa. Se on erityisesti kehitetty saavuttamaan luotettava paloturvallisuus sekä BS: n että EN-standardin palotestisovelluksissa 30 ja 60 minuutin järjestelmiin. Testitiedot saatavilla pyynnöstä.

Tämä on joustava palonkestävä nauhatuote, jolla on keskipaineinen paisuva käyttäytyminen sen altistuessa kuumuudelle, paisuu jopa 3-4-kertaiseksi alkuperäiseen tilavuuteensa nähden. Kuumentuessa ainutlaatuinen kemiallinen koostumus antaa tuotteelle mahdollisuuden säilyttää palonkestävyys yli 900 ° C: seen, ylittäen selvästi muut markkinoilla olevat vaahtolasitusnauhatuotteet. Saatavilla ainoastaan mustalla värillä.

Tuotteen viite: GTR

Tuotekategoria: Palolasi- tiivisteet

Sertifikaatit: Sertifioitu

Kuinka luetaan tuotteen koodia:

 

(Tuotteen viite / pituus / väri / määrä), (esimerkki: GTR/20m/Musta/100)
GTR
Leveys: 10 mm, 15 mm, 20 mm
Pituus: 20 m
Paksuus: 5 mm
Väri: Musta

Lataa esite (Eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAISUVA VAAHTOLASITUSNAUHA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs