PAISUVAT GRAFIITTI PALONAUHAT

Osasto:

Kuvaus

Ohut (1 mm) itseliimautuva grafiittipohjaisen palonauha. On tärkeää, että pinta, johon tiiviste kiinnitetään, on puhdas ja pölytön. Itsekiinnittyvät teipit eivät tartu hyvin likaisiin tai karkeisiin pintoihin. Tarttuvuus on parasta lämpötiloissa 15 ° C – 25 ° C, mutta tuotetta ei pidä levittää, jos lämpötila on alle 10 ° C tai yli 35 ° C. Tämä 1 mm paksu grafiittimateriaali, joka tunnetaan nimellä GRS, on täysleveä itseliimautuva teippi. se voidaan asentaa oven ja rungon väliin.

Lisäetu on, että nauha voi kulkea useimpien saranoiden yli, kun ne asennetaan, mikä antaa lisäsuojaa näissä haavoittuvissa kohdissa. Tiiviste on luonnollisesti musta eikä vaadi lisäsuojausta, mutta se voidaan haluttaessa maalata yli.

GRS-grafiittiliuskoja on saatavana vakiona 22 mm (leveys) ja 40 mm (leveys) ja pituus 2,1 m, mutta myös muita leveyksiä on saatavilla erillistilauksena jopa 125mm asti. On myös saatavilla 2mm paksuja nauhoja, jotka on merkitty GR: llä.

Palotestit on suoritettu TRADA: lla BS476: n osaan 22, ja testiraportissa RF95082 viitataan siihen, että ovensarja, joka sisältää GRS: n osana suojausta, saavutti 32 minuutin palonkestävyyden.

Tuotteen viite: GRS40

Tuotekategoria: Oven reunan tiivisteet, Päivitetyt ratkaisut,

Sertifikaatit: Sertifioitu

Kuinka luetaan tuotteen koodia:

 

(Tuotteen viite / pituus / väri / määrä), (esimerkki: GRS40/2.1m/Musta/100)

GRS40
Leveys: 40 mm
Pituus: 2,1m
Paksuus: 1 mm
Väri : Musta

GRS22
Leveys: 22 mm
Pituus: 2,1m
Paksuus: 1 mm
Väri: Musta

Lataa esite (Eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAISUVAT GRAFIITTI PALONAUHAT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs