FIREFACE PALONSUOJA-LEVYT

Osasto:

Kuvaus

Fireface palonsuoja-levyt on tarkoitettu yleiseksi palonsuojaksi puuoviin/tarvikkeisiin sisä- ja ulkokäyttöön. 30 minuutin palonkesto. Voidaan asentaa suoraan normaalien puuovien pintaan, tällöin levyillä saadaan ovelle 30 minuutin palonkesto.

Asennetaan helposti vahingoittamatta puun pintaa, vähentää myös tulipalon, savun (ja veden) aiheuttamia vaurioita. Fire Face on ohut levy/kalvo, joka kiinnitetään puupaneelien molemmille puolille ja puuseinäpaneeliin 30 minuutin palonkestävyyden aikaansaamiseksi. Pinta voidaan myöhemmin poistaa vahingoittamatta puupintaa.
Fire Face -kalvo sisältää ohuen kerroksen erityistä palo- materiaalia, jonka on kehittänyt Sealmaster, tätä sovellusta varten. Tulipalon aikana aine turpoaa, eristäen puun pinnan ja hidastaen lämmön vaikutusta esimerkiksi oven toimivuuteen.

FireFace-uusin versio, FireFace Plus, on vain 1,8 mm ja tarjoaa puurakeisen pinnan, joka voidaan koristella, värjätä tai viiluttaa.

Sealmaster FireFace -levyt noudattavat ICOMOS Wienin ja Burran testilaitosten tiukkoja sääntöjä. Ne ovat läpäisseet kattavat testit, jotka on suoritettu BS 476: n mukaisesti Kysy lisää Warringtonin palotutkimuskeskuksen ja kansainvälisten palo-testauslaitosten testituloksia.

Tuotteen viite: FFSheet

Tuotekategoria: Päivitetyt ratkaisut

Sertifikaatit: Sertifioitu

Kuinka luetaan tuotteen koodia:

 

(Tuotteen viite / pituus / väri / määrä), (esimerkki: FFP Arkki/1.22m/100)
FFSheet
Leveys: 1220 mm
Pituus: 1220 mm
Paksuus: 1,8 mm
Väri: Koivuviiluvaneri

Lataa esite (Eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FIREFACE PALONSUOJA-LEVYT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs