JATKUVA ALUMIINISARANA

Osasto:

Kuvaus

Jatkuva alumiinisarana tarjoaa korkean suorituskyvyn ja palonkestävyyden.

Sealmasterin jatkuvat vaihdesaranat tarjoavat kannattavan vaihtoehdon perinteisille niveltyyppisille saranoille. Vaihdesaranat koostuvat kahdesta täyskorkeasta, pariksi muodostetusta ja hammastetusta sarananlehdestä. Jokainen lehti pyörii tasaisesti ylhäältä alas. Delrin-laakereilla, jotka tarjoavat erittäin alhaisen kitkan toiminnan.

Sealmasterin jatkuvat hammastetut saranat ylittävät BS7352: 1990 -standardin vaatimukset varmistamalla oven kohdistamisen ilman pudotusta tai kiinnitystä 1,5 miljoonan jakson jälkeen 75 kg: n ovissa. Vaihdelaatikolla vältetään tarpeeton voima 245 kg: n painoisten ovien avaamiseksi ja eliminoidaan saranoiden vioittumisesta johtuvat saranoiden, nivelten ja kehysten toistuvat huollot. Sealmasterin jatkuvia hammaspyöräsaranoja on saatavana neljänä eri versiona. Jokainen sarana on saatavana vakiona tai raskaana versiona oven painon ja käyttötarkoituksen mukaan.
Vakiona saranat sisältävät 14 laakeria, jotka jakautuvat oven korkeudelle ja jotka absorboivat painoa, iskuja ja rasitusta ja sopivat oville, joiden paino on enintään 125 kg. Raskaat saranat sisältävät 27 laakeria ja sopivat oville, joiden paino on enintään 245 kg. Kaikki saranat on valmistettu suulakepuristetusta alumiiniseoksesta.

Vakioväri on luonnollinen eloksoitu, saatavina myös kullan tai tumman pronssin väriset erikoistilauksesta. Kaikki saranat toimitetaan 2,1 metrin pituisina. Voidaan leikata oven korkeuden mukaan.

TÄYDEN PINNAN SARANA (TYYPPI FS)
Levitetään oven ja rungon paljaalle pinnalle. Voidaan käyttää olemassa olevissa ovijärjestelmissä

PUOLEN PINNAN SARANA (TYYPPI HS)

Yksi saranalehti levitetään oven paljaalle pinnalle ja runkolehti levitetään runkolevyn piilotetulle pinnalle. Voidaan käyttää olemassa olevissa ovijärjestelmissä.

TÄYSI Mortice-sarana (TYYPPI FM)

Tätä saranaa voidaan käyttää vain uusissa ovisarjoissa, koska se vaatii 8 mm: n raon reunassa.

TÄYSI PIVOT SARANA(TYYPPI FSCP)

Koko pinnan saranan keskitapin variantissa on pienempi ’jalkajälki’ ja se sopii käytettäväksi monilla kehysosien yksityiskohdilla, mukaan lukien kapeampi kehys (29mm) tai viereisen seinän lähellä asetetut kehykset.

Jatkuvat Sealmaster-saranat on testattu menestyksekkäästi FD30- ja FD60-yksitoimisilla kaksilehtisillä ovisarjoilla standardiin BS476: osa 22. Ne ovat myös onnistuneesti täyttäneet BS476: osan 31.1 savunvuotovaatimukset riippumattomissa testeissä Warrington Fire Researchissa.
WARRES-testi nro 106217 päivätty 11.2.1999 FD30S 39 minuuttia
WARRES-testi nro 110251, päivätty 6.10.1999 FD60S 82 minuuttia
WFRC-omaisuuserä nro C113604 päivätty 6.6.2000 FD30S & FD60S-ovet

Tuotteen viite: FS

Tuotekategoria: Oven suojaus

Sertifikaatit: Sertifioitu

Kuinka luetaan tuotteen koodia:

 

(Tuotteen viite / pituus / väri / määrä), (esimerkki: FS/2.1m/Anodisoitu hopea alumiini/100)
FS
Leveys: 73 mm
Pituus: 2,1 m
Paksuus: 23 mm
Väri : Anod hopea

HS
Leveys: 52,5 mm
Pituus: 2,1 m
Paksuus: 23 mm
Väri: Anod hopea

FM
Leveys: 49,3 mm
Pituus: 2,1 m
Paksuus: 19,8 mm
Väri: Anod hopea

FSCP
Leveys: 82 mm
Pituus: 2,1 m
Paksuus: 19,1 mm
Väri: Anod hopea

Lataa esite (Eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JATKUVA ALUMIINISARANA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs