PALOLASIEN LASITUSNAUHA

Osasto:

Kuvaus

Sealmaster palolasien lasitusnauha vahvalla liimapohjalla, joka helpottaa asentamista. Helppo asennus palo-oviin, ikkunoihin ja lasiseiniin. Voidaan leikata helposti saksilla tai terävällä veitsellä, joten se on erittäin helppo asentaa lasilistoihin ja muihin rakenteisiin.

Se on erityisesti kehitetty saavuttamaan luotettava paloturvallisuus sekä BS: n että EN-standardin palotestisovelluksissa 30, 60 ja 90+ minuuttia. Testitiedot saatavilla pyynnöstä.

Teippi kestää ilmankosteutta ja hiilidioksidia. Voidaan käyttää palolasityypeissä, mukaan lukien 1 -, 2 – ja 3 kertaiset eristyslasit.

Palolasin lasitusnauha on joustava palonkestävä nauhatuote, jolla on keskipaineinen paisuva käyttäytyminen sen altistuessa kuumuudelle, paisuu jopa 10-kertaiseksi alkuperäiseen tilavuuteensa nähden.
Voidaan käyttää hyvin monenlaisissa palolasitusjärjestelmissä, mukaan lukien 30, 60 ja 90 minuutin sovellukset ja sen jälkeen.
Kuumentuessa ainutlaatuinen kemiallinen koostumus antaa tuotteelle mahdollisuuden säilyttää palonkestävyys 1000 ° C: seen, ylittäen selvästi muut markkinoilla olevat vastaavat tuotteet.

Sealmaster Fireglaze Tape on saatavana myös PVC-tuotteissa tietyissä sovelluksissa ja sitä kutsutaan Sealmaster Fireglaze Plus -tuotteeksi.

Tuotteen viite: FGT

Tuotekategoria: Palolasi- tiivisteet

Sertifikaatit: Sertifioitu

Kuinka luetaan tuotteen koodia:

 

(Tuotteen viite / pituus / väri / määrä), (esimerkki: FGT/2.1m/Harmaa/100)
FGT
Leveys: 10 mm – 30 mm
Pituus: 1,05 m, 2,1 m
Paksuus: 2,5 mm, 4 mm
Väri: Harmaa

Lataa esite (Eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PALOLASIEN LASITUSNAUHA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toteutus: Mainostoimisto Värikäs